Benieuwd wat Sanidi als loodgieter voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte.


 Gratis offerte   0496 30 41 38

Badkamerrenovatie voor pareltjes van badkamers

Heeft u plannen om uw badkamer in een nieuw kleedje te steken? Sanidi in Aarschot is de specialist die u zoekt voor uw badkamerrenovatie. Wij helpen u bij de keuze van de geschikte sanitaire toepassingen rekening houdend met uw stijl en uw budget. Met een team van ervaren vakmannen brengen wij uw renovatieproject tot een goed einde.

Kleine en grote renovatiewerken

Denkt u eraan om uw traditioneel toilet te vervangen door een modern hangtoilet of droomt u van een badkamer met inloopdouche? Van kleine aanpassingen tot volledige badkamerrenovaties kan u terecht bij Sanidi. Zelf zijn we gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming en voor de andere toepassingen van uw badkamerrenovatie werken wij samen met onze betrouwbare partners. Sanidi blijft uiteraard uw centrale aanspreekpunt. Wij coördineren alle werken en volgen alles op, zowel voor, tijdens als na de werken. 

Van klassiek tot hedendaags

Houdt u van een rustieke of klassieke stijl of verkiest u een moderne, strakke look? Individuele smaken en stijlen kunnen heel verschillend zijn. Welke stijl u ook kiest, wij creëren samen met u een badkamer die volledig aan uw wensen voldoet. Bij Sanidi werken wij steeds met hoogstaande kwalitatieve materialen en staan wij garant voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Neem contact op

Wil u meer weten over onze badkamerrenovaties? Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Sanidi werkt in regio Aarschot en tot in de ruime regio rond Leuven en Diest, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij komen graag tot bij u om samen met u uw plannen te bespreken!