Benieuwd wat Sanidi als loodgieter voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte.


 Gratis offerte   0496 30 41 38

CENTRALE VERWARMING

Naast sanitaire werken zijn wij ook gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met uw centrale verwarming. Voor het plaatsen van ketels en radiatoren, die werken op stookolie of gas, maar ook voor het leggen van uw vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod is tegenwoordig zeer groot en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Sanidi plaatst complete verwarmingsinstallaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, maar ook voor kleinere projecten kan u bij ons terecht.

Energiezuinige trends

Groene energie wordt alsmaar populairder. Mensen zijn tegenwoordig steeds bewuster bezig met het milieu en maken ook meer en meer gebruik van hernieuwbare energie. Omwille van het duurzame maar ook zeker omwille van het financiële aspect. Door gebruik te maken van zonnepanelen en zonneboilers kunnen de verwarmings- en elektriciteitskosten aanzienlijk gedrukt worden. Sanidi volgt deze energiezuinige trends op de voet en speelt hier graag op in. U kan bij ons terecht voor deskundig advies zodat u 100% de juiste keuze maakt. 

Centrale verwarming renoveren

Is uw centrale verwarming aan vervanging toe? Dan bent u bij Sanidi aan het juiste adres. Wij kunnen uw volledige installatie vervangen, maar u kan ook kiezen om enkel uw verwarmingsketel te vernieuwen. Bij ons hebt u een ruime keuze aan zuinige en milieuvriendelijke verwarmingsketels van gekende merken die allen garant staan voor een uitstekende kwaliteit. Bovendien beschikken wij over de nodige erkenningen om u na de installatie de officiële attesten af te leveren. Als met Sanidi in zee gaat kan u rekenen op een optimale dienstverlening mét garantie. 

Neem contact op

Wil u graag meer weten over het plaatsen of vernieuwen van uw centrale verwarming? Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Sanidi werkt in regio Aarschot en tot in de ruime regio rond Leuven en Diest, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij komen graag tot bij u om samen met u alle mogelijkheden te bespreken!