Benieuwd wat Sanidi als loodgieter voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte.


 Gratis offerte   0496 30 41 38

NIEUWBOUW

Bent u bezig met een nieuwbouw en zoekt u een erkende loodgieter waarop u kan rekenen voor alle sanitaire werken en het plaatsen van uw centrale verwarming? Dan bent u bij Sanidi aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector zijn wij de geschikte partner voor het realiseren van uw project. Wij denken mee over technische oplossingen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Bij Sanidi werken wij steeds met kwaliteitsmaterialen en volgen wij de laatste trends op de voet. Bovendien houden wij ons strikt aan de gemaakte afspraken, zodat een vlotte voortgang van uw nieuwbouwproject gegarandeerd is. Doorheen de jaren hebben wij reeds vele projecten gerealiseerd, steeds met tevreden klanten als resultaat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. 

Vernieuwen van sanitair en centrale verwarming in een bestaande woning

Zijn uw sanitaire toestellen of centrale verwarming in uw huidige woning aan vervanging toe? Of wenst u uw badkamer in een nieuw kleedje te steken? Bij Sanidi kan u terecht voor het totaalplaatje. Wij nemen alle werken op ons en staan garant voor een vlotte service en een perfecte afwerking. Daarnaast kan u rekenen op ons professioneel advies rekening houdend met de stijl en het budget dat u voor ogen heeft. Wij werken met kwalitatieve materialen van gekende merken en staan garant voor een perfect resultaat. Onze vakmannen werken snel en professioneel tegen zeer correcte prijzen.

Neem contact op

Wil u meer weten over het plaatsen en vernieuwen van uw sanitair of centrale verwarming? Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Sanidi werkt in regio Aarschot en tot in de ruime regio rond Leuven en Diest, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij komen graag tot bij u om samen met u uw plannen te bespreken!