Benieuwd wat Sanidi als loodgieter voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte.


 Gratis offerte   0496 30 41 38

Alle werken voor uw sanitair

Sanidi is de expert bij uitstek op het gebied van sanitair in regio Aarschot. Een nieuwe plaatsing, renovatie of vakkundige herstelling: het behoort allemaal tot ons dienstenpakket.

Een afwerking zoals het hoort

We plaatsen sanitair voor nieuwbouwwoningen, maar ook in de context van uw badkamerrenovatie gaan we graag aan de slag. Wij verzorgen uw sanitaire installaties tot in de puntjes. Van het leggen van de buizen en leidingen tot de installatie van de sanitaire toestellen en de afwerking ervan. We plaatsen of vervangen onder andere douches, baden, lavabo’s, kraanwerk en wc’s.

Snelle herstelservice

Een lekkende kraan of een kapotte douche? Ook voor herstellingswerken kan u zich beroepen op Sanidi in regio Aarschot en de ruime omgeving van Leuven en Diest. Een dringend probleem? Geef ons een seintje en wij komen snel ter plaatse om uw sanitaire problemen op te lossen.

Neem contact op

Wenst u graag meer informatie over onze werkwijze of bent u van plan om uw sanitair te vernieuwen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier voor extra uitleg of een vrijblijvend voorstel. We luisteren graag naar uw wensen.